ΗΠΑ

Αφήνει την Ζαλγκίρις και πάει G-League ο Χάρτενσταϊν

Αφήνει την Ζαλγκίρις και πάει G-League ο Χάρτενσταϊν

Ο Αϊζάια Χάρτενσταϊν φαίνεται ότι πήρε απόφαση πως ο καλύτερος τρόπος για να πάει άμεσα στο ΝΒΑ είναι να φύγει από την Ευρώπη και την Ζαλγκίρις και φέρεται να συμφώνησε να συνεχίσει στην καριέρα του σε ομάδα της G-League.

Ο Αϊζάια Χάρτενσταϊν (19 χρονών, 2.13 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ) βαρέθηκε να... σκουπίζει τον πάγκο της Ζαλγκίρις, αποφασίζοντας ότι ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθεί και να πάει άμεσα στο ΝΒΑ είναι μέσω της G-League.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, ο Γερμανός φόργουορντ/σέντερ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Rio Grande Valley Vipers. Η επιλογή του βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία. Κι αυτό γιατί οι Vipers είναι η θυγατρική ομάδα των Houston Rockets στην G-League. Της ομάδας δηλαδή που τον επέλεξε στο Νο43 του περασμένου ντραφτ.

Ο στόχος του Χάρτενσταϊν λοιπόν είναι να πείσει το Houston μέσω της παρουσίας του στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ ότι αξίζει μία θέση στο ΝΒΑ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γερμανός διεθνής είχε 4.7 πόντους και 3.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 12.2 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ