Χάνει την φετινή σεζόν στο Κολέγιο ο Αντετοκούνμπο - NCAA - SPORT 24
NCAA

Χάνει την φετινή σεζόν στο Κολέγιο ο Αντετοκούνμπο

Χάνει την φετινή σεζόν στο Κολέγιο ο Αντετοκούνμπο

Το Κολέγιο του Ντέιτον ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα χάσει την 1η του σεζόν λόγω των κανονισμών του NCAA.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκινάει η καριέρα του Κώστα Αντετοκούνμπο στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα. Βασικά, θα ξεκινήσει με έναν χρόνο καθυστέρηση.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Κολέγιο του Ντέιτον, ο Έλληνας φόργουορντ απαγορεύεται να συμμετάσχει στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας για την σεζόν 2016/17. Ο λόγος δεν έχει διευκρινιστεί, με το Ντέιτον απλώς να αναφέρει ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο κρίθηκε "partial qualilfier" από το NCAA. Τι σημαίνει αυτό; Δεν είναι ξεκάθαρο, ωστόσο βάσει των κανονισμών της Λίγκας σημαίνει ότι δεν πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσει άμεσα να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας, κάτι που σχετίζεται με το Ακαδημαϊκό μέρος της παρουσίας του στην ομάδα.

Το θετικό πάντως για τον Αντετοκούνμπο είναι ότι το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί φέτος δεν σημαίνει ότι χάνει την υποτροφία του, ούτε ότι χάνει χρόνια σπουδών. Έχει ακόμα το δικαίωμα να φοιτήσει για τέσσερα χρόνια στο Κολέγιο, ξεκινώντας από φέτος όπου θα παρακολουθήσει κανονικά τα μαθήματα.  Απλώς όταν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν (2017/18) θα θεωρείται πρωτοετής σε μπασετικό επίπεδο και όχι δευτεροετής.

SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24