NCAA

Το Kentucky παίρνει τον Παπαγιάννη

Το Kentucky παίρνει τον Παπαγιάννη

Το Kentucky δουλεύει τα τελευταία χρόνια, με το σύστημα "one and done". Τι είναι αυτό και τι σχέση έχει με τον Γιώργο Παπαγιάννη, του Παναθηναϊκού;

Περί τα 17 κολέγια ενδιαφέρθηκαν πέρυσι για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος φοιτούσε στο Westtown High School, παρ' όλα αυτά είχε ήδη τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον "κατασκόπων" από όλη τη χώρα. Τελικά, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη για ένα χρόνο, με το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό να 'χει ωστόσο, και opt out για τις ΗΠΑ.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα kysportsconnection.com " ο ύψους 2.17 Έλληνας σέντερ είναι έτοιμος να δεσμευτεί με το Kentucky, τους προσεχείς μήνες με τους Wildcats να 'χουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους". Το δημοσίευμα αναφέρει πως και το St John's και το Oregon και το UConn, αλλά και το NC State έχουν χτυπήσει την πόρτα του νεαρού, ο οποίος θα γίνει 18 τον ερχόμενο Ιούλιο. "Εκείνος θα επισκεφτεί όλα τα σχολεία, προς το τέλος του μήνα", αποκαλύπτει. Το κείμενο καταλήγει στο ότι " για να διεκδικήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το UK τον Παπαγιάννη, θα χρειαστεί να προσπεράσουν στην περίπτωση του Cheik Diallo και του Stephen Zimmerman". Η ιστορία είναι πως το Kentucky δουλεύει με το σύστημα που είναι ευρύτερα γνωστό ως "One and done" που σημαίνει ότι "κλείνει" παίκτες, οι οποίοι θέλουν να παίξουν μόλις μια χρονιά στο NCAA και μετά να δηλώσουν συμμετοχή στο ΝΒΑ draft. Κάπως έτσι, φέτος έξι παίκτες του ρόστερ θα εμφανιστούν στο draft, με τον John Calipari να πρέπει να καλύψει για μία ακόμα φορά τις θέσεις. Αλλά... παλιά του τέχνη κόσκινο.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ