NCAA

Σε Hampton και Ole Miss τα πρώτα εισιτήρια

Σε Hampton και Ole Miss τα πρώτα εισιτήρια

Το Hampton και το Ole Miss κέρδισαν τα δύο από τα τέσσερα εισιτήρια που εκκρεμούν για το κυρίως ταμπλό της March Madness. Μεγάλη ανατροπή έκανε το δεύτερο, στο παιχνίδι με το BYU. (videos)

Η "March Madness" είναι συνυφασμένη με μεγάλες συγκινήσεις, ανατροπές και αντιθέσεις από φάση σε φάση. Το αυτό επιβεβαιώθηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια του "Μεγάλου Χορού", για τη First Four. Το Hampton και το Ole Miss κέρδισαν το Manhattan (με 74-64) και το BYU (με 94-90), αντίστοιχα συνεχίζοντας στη διοργάνωση, την ώρα που οι ηττημένοι γύρισαν γρήγορα στη βάση τους.

Οι "Pirates" από το Hampton στηρίχθηκαν στην τριάδα των Quinton Chievous (15 πόντοι, 13 ριμπάουντ), Reginald Johnson (15 πόντοι, 5 ασίστ) και Brian Darden (13 πόντοι), με τους "Jaspers" του Manhattan να μην μπορούν να αντιδράσουν. Ναι με το παιχνίδι ήταν "κλειστό", δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη, αλλά σουτάροντας με μόλις 24% (6/25) από τα 6μ25, ήταν αδύνατο να τα καταφέρουν.

Από την άλλη, το Ole Miss χρειάστηκε να επιστρέψει από το -17 (49-32) του ημιχρόνου, για να επικρατήσει του BYU. Οι "Cougars" ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά στην επανάληψη δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα επιθετικά όπλα των "Rebels". Και πως να τους σταματήσουν, όταν οι νικητές είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Με τον Stefan Moody (26 πόντοι με 5/9 τρίποντα) και τον M.J. Rhett (20 πόντοι) να ηγούνται επιθετικά, η ανατροπή έγινε και το Ole Miss θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στη March Madness.

Στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, το Hampton θα αντιμετωπίσει το Kentucky (για τη Midwest) και το Ole Miss το Xavier (για τη West). Τέλος, σήμερα (18/3) διεξάγονται οι αγώνες Boise State - Dayton και North Florida - Robert Morris, από τους οποίους θα προκύψουν οι δύο τελευταίες ομάδες του bracket.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ