NCAA

Πρωταθλήτρια η Χατζηγιακουμή

Πρωταθλήτρια η Χατζηγιακουμή

Η Ανθή Χατζηγιακουμή (Florida Gulf Coast) κατέκτησε τον τίτλο στην Atlantic Sun, την ώρα που η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου (Robert Morris) ηττήθηκε στον τελικό. Τι έκαναν οι δύο κοπέλες.

Μετά τη στέψη των Γιάννη Δημακόπουλου (UC Irvine) και Γιώργου Τσαλμπούρη (Iowa State) στην περιφέρειά τους, ήρθε ακόμη μία για τα ελληνικά χρώματα. Στο γυναικείο πρωτάθλημα, βέβαια. Το Florida Gulf Coast της Ανθής Χατζηγιακουμή κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Atlantic Sun και πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του κολεγιακού πρωταθλήματος, σε επίπεδο γυναικών.

Οι "Eagles" κέρδισαν στον τελικό το Northern Kentucky με 60-43, μετατρέποντας σε περίπατο το ντέρμπι. Η τεταρτοετής φόργουορντ αγωνίστηκε για 6 λεπτά, δίχως να σκοράρει, αλλά με 1 κλέψιμο.

Από την άλλη, το Robert Morris δεν τα κατάφερε απέναντι στο Saint Francis Brooklyn με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα, με 77-62. Η πρώην παίκτρια του ΠΑΟΚ έκανε ό,τι μπορούσε στα 37 λεπτά συμμετοχής, αλλά με 12 πόντους (3/3 δίποντα, 2/9 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 λάθος δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο, για την ομάδα της.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ