NCAA

Ο Patrick Ewing "τρελάθηκε" με παίκτη του που πήγε να κάνει τον... Nowitzki

Georgetown head coach Patrick Ewing gestures during the second half of an NCAA college basketball game against Jacksonville, Sunday, Nov. 12, 2017, in Washington. Georgetown won 73-57. (AP Photo/Nick Wass)
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ένας παίκτης του Georgetown πήγε να κάνει την κίνηση σήμα-κατατεθέν του Dirk Nowitzki και αυτό εκνεύρισε τον προπονητή του, τον θρυλικό Patrick Ewing, ο οποίος φρόντισε να του το δείξει σε πρώτη ευκαιρία!

Ο Patrick Ewing ξέρει καλύτερα σχεδόν από κάθε άλλο προπονητή την τέχνη του παιχνιδιού με πλάτη στο καλάθι. Όταν λοιπόν είδε έναν παίκτη του στο κολέγιο του Georgetown να κάνει κάτι που δεν συνηθίζει, τότε δεν δίστασε να τον βάλει στην θέση του!

Ο πιτσιρικάς που τόλμησε να κάνει κάτι... εκτός προγράμματος ήταν ο Marcus Derrickson, ο οποίος ενώ πόσταρε τον αντίπαλό του επέλεξε να κάνει την κίνηση που καθιέρωσε πρώτος ο Dirk Nowitzki: Step back και fade away σουτ στηριζόμενος στο ένα πόδι. Το σουτ δεν μπήκε. Και η αντίδραση του Ewing ήταν άμεση στο τάιμ-άουτ που ακολούθησε.

" Step back στο ένα πόδι; Τι σουτ είναι αυτό; Έχεις σουτάρει ποτέ έτσι; Κάνεις προπόνηση σε αυτό το σουτ; Πότε;" φώναξε ο Ewing στον παίκτη του, βάζοντάς τον στην θέση του! Για την ιστορία, το Georgetown κέρδισε τελικά με 90-81, με τον Derrickson να είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του, έχοντας 24 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Δείτε το σχετικό VIDEO με το σουτ του νεαρού φόργουορντ και το ξέσπασμα του Θρύλου των Knicks:


AP Photo/Nick Wass
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ