ΤΟΥΡΚΙΑ

Ζωντανή η Εφές και... τραυματίες!

Ζωντανή η Εφές και... τραυματίες!

Η Εφές επικράτησε στην παράταση της Μπεσίκτας με 84-82 (73-73κ.α.) σε ένα ματς όπου είχαμε τραυματίες, καθώς έσπασαν κιγκλιδώματα! Διαβάστε λεπτομέρειες (videos).

Ζωντανή έμεινε η Αναντόλου Εφές στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς νίκησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι την Μπεσίκτας στην παράταση με 84-82 μετά από καλάθι του Μπαλμπάι στην εκπνοή.

Η κανονική διάρκεια του πέμπτου τελικού βρήκε τις δύο ομάδες στο 73-73κ.α., ενώ είχαμε διακοπή στην αναμέτρηση, λόγω τραυματισμών!

Οι οπαδοί της Μπεσίκτας που βρέθηκε στο "Σινάν Ερντέμ" για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ήταν ήταν υπεράριθμοι με αποτέλεσμα να μην χωράνε στην κερκίδα που τους παραχωρήθηκε από την Εφές.

Τα κιγκλιδώματα, λοιπόν υποχώρησαν και υπήρξαν τραυματίες, οι οποίοι βρέθηκαν στο έδαφος. Στα θετικά είναι πώς όλοι τους βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Η Εφές πήρε τη νίκη, χάρη στο καλάθι του Μπαλμπάι, αλλά και στον εξαιρετικό σχεδιασμό της επίθεσης από τον Ζούρο! Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, έφτιαξε ένα σύστημα, το οποίο άφηνε τον παίκτη του ελεύθερο. Οι παίκτες του το εκτέλεσαν άψογα και η Αναντόλου Εφές πήρε το θετικό αποτέλεσμα και μείωσε στη σειρά των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος.

Από τους νικητές ο Γκονλούμ είχει 19 πόντους με τον Βούγιασιτς να προσθέτει 18, ενώ για την Μπεσίκτας ο Αρόγιο ήταν εξαιρετικός, σημειώνοντας 20 πόντους.

Η Εφές, με τη νίκη της στον πέμπτο επεισοδιακό τελικό απέναντι στην Μπεσίκτας κατάφερε να μειώσει τη σειρά σε 3-2 και στο επόμενο μεταξύ τους ματς θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει για να οδηγήσει τη σειρά σε έβδομο παιχνίδι!

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 38-33, 53-57, 73-73(κ.α.), 84-82.

Αναντολού Εφές (Ζούρος): Μπαλμπάι 2, Κίνσεϊ 2, Τουντσερί 12, Γκονλούμ 19, Βούγιατσιτς 18, Σαβάνοβιτς 12, Κούτζο 9, Γκιουλέρ 4, Λαφαγέτ 6, Μπατίστα.

Μπεσίκτας (Αταμάν): Γιαγκμούρ 9, Έρτσεγκ 9, Αρόγιο 20, Χόκινς 18, Ντάντλεϊ 19, Μενσά Μπονσού 7.

Δείτε το τελευταίο καλάθι της Εφές μετά από το σύστημα του Ηλία Ζούρου...

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ