ΤΟΥΡΚΙΑ

Τεχνικός σύμβουλος της Τουρκικής Λίγκας ο Κώστας Ρήγας

Τεχνικός σύμβουλος της Τουρκικής Λίγκας ο Κώστας Ρήγας

Σύμφωνα με Τουρκικά δημοσιεύματα ο Κώστας Ρήγας αναμένεται σύντομα να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου σε θέματα διαιτησίας στην Τουρκική Λίγκα.

Ο Κώστας Ρήγας υπήρξε στα νιάτα του ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, πριν ακολούθως διατελέσει αρχικά μέλος της τεχνικής επιτροπής της FIBA και αργότερα χριστεί υπεύθυνος διαιτησίας στην EuroLeague. Και όπως φαίνεται είναι αυτά τα στοιχεία του που έπεισαν την Τουρκική Λίγκα να ζητήσει την βοήθειά του.

Σύμφωνα με Τουρκικά δημοσιεύματα, ο ο άλλοτε υπεύθυνος διαιτησίας της EuroLeague αναμένεται να αναλάβει σύντομα καθήκοντα τεχνικού συμβούλου σε θέματα διαιτησίας στην Τουρκική Λίγκα, σε μία προσπάθεια των γειτόνων μας να ανεβάσουν το επίπεδο των διαιτητών τους.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

BINTEO

Αρναούτη: Ο Παντελίδης οδηγούσε. Κατάλαβα ότι πηγαίναμε στον τοίχο

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο, στο οποίο ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, η Μίνα Αρναούτη "έσπασε" τη σιωπή της στην εκπομπή "Αυτοψία"

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος επανακαθόρισε τα ανθρώπινα όρια.

BINTEO DRONE

Βίντεο: Η διαδρομή του φονικού χείμαρρου που έπνιξε τη Μάνδρα

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες από το όρος Πατέρα απ' όπου ξεκίνησε ο χείμαρρος, οι εκβολές του οποίου ήταν μέσα στα σπίτια των κατοίκων της Μάνδρας

9 μεγαλύτερες γκομενοπαγίδες από το να έχεις σκύλο

Βρήκαμε τα μαθήματα που πρέπει να ξεκινήσεις για να μην μείνεις μόνος αυτή τη σεζόν.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24