ΤΟΥΡΚΙΑ

Συμβόλαιο-ρεκόρ στον Ομπράντοβιτς

Συμβόλαιο-ρεκόρ στον Ομπράντοβιτς
INTIME SPORTS

Ηγεμονικό συμβόλαιο διαπραγματεύεται στην Εφές Πίλσεν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι ο Δημήτρης Ιτούδης, ύψους 3 εκ. ευρώ . Διαβάστε τι λέει ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για το δημοσίευμα του Sport24.gr και τον Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Σύμφωνα με το έγκυρο eurohoops.net η Εφές Πίλσεν διαπραγματεύεται με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη ένα ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 3 εκ. ευρώ (και για τους δύο), με ποσά δηλαδή πρωτόγνωρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η συμφωνία μπορεί να μην έχει τελειώσει, ωστόσο, φαίνεται ότι ο Σέρβος τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία που του προσφέρει γη και ύδωρ.

Στο μεταξύ αναφέρεται ότι σύμφωνα με τη "Marca" ο Έτορε Μεσίνα θα κοουτσάρει και πάλι την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ γίνεται ακόμη λόγος και για το δημοσίευμα του Sport24.gr, που θέλει τον Σιμόνε Πιανιτζάνι να βρίσκεται μια ανάσα από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Κεμάλ Ντιντσέρ, ασφαλώς δεν θα μπορούσε να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του Ιταλού τεχνικού με τη Σιένα (σ.σ σήμερα παίζει η Σιένα στον 5ο τελικό με τη Μιλάνο με το σκορ στο 3-1). Παρόλα αυτά τα λόγια του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον: "Είναι ένας από τους στόχους μας. Θα κάνουμε από βδομάδα την προσφορά μας, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα Ιταλίας. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω περισσότερα".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ