ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην Α2 Τουρκίας 30χρονος πρώην Ισπανός διεθνής!

Στην Α2 Τουρκίας 30χρονος πρώην Ισπανός διεθνής!

Η Άνκαρα, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αφού απέκτησε τον - διεθνή με την εθνική Ισπανίας το 2013 - Τσάβι Ρέι!

Αν έχεις λεφτά όλα γίνονται. Και στην Τουρκία λεφτά... υπάρχουν. Για αυτό και ομάδες που αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία της χώρας μπορούν να προχωρήσουν σε κινήσεις που ενίοτε προκαλούν θόρυβο. Όπως αυτή στην οποία προχώρησε η Άνκαρα.

Όπβς λοιπόν αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Άνκαρα συμφώνησε με τον Τσάβι Ρέι (30 χρονών, 2.10 μέτρα, σέντερ), ο οποίος θα φορέσει την φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν!

Ο Ρέι θεωρείται εδώ και χρόνια ένας καλός back up σέντερ για το επίπεδο του ισπανικού πρωταθλήματος, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Μπαρτσελόνα, την Σεβίλη και την Εστουντιάντες, ενώ στο Ευρωμπάσκετ του 2013 βρισκόταν στην 12αδα της Ισπανίας η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο!

Όσο περνούσαν τα χρόνια βέβαια η αξία του Ρέι έπεσε, με αποτέλεσμα πέρυσι να αγωνιστεί στην Φουενλαμπράδα και την Μανρέσα, έχοντας 7 πόντους και 5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21.1 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της δεύτερης.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ