ΤΟΥΡΚΙΑ

Σκληρό πόκερ για Ντόρσεϊ

Σκληρό πόκερ για Ντόρσεϊ

Ο Εργκίν Αταμάν περιέπλεξε ακόμη περισσότερο την υπόθεση του Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος παραμένει -μέχρι νεωτέρας- στη Γαλατάσαραϊ. Με κάθε (οικονομικό) κόστος αφού η "τσιμ μπομ" δεν πρόκειται να τον ξεφορτωθεί, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Μπελά δεν είχαν στη Γαλατάσαραϊ και μπελά απέκτησαν. Ο Τζόι Ντόρσεϊ συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στο εσωτερικό της "τσιμ μπομ" με τα σενάρια αποχώρησής του να αυξάνονται εσχάτως και δη μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Εργκίν Αταμάν, λίγη ώρα μετά το "διπλό" επί της Αναντολού Εφές για την TBL .

" Απόψε (σ.σ.: την Κυριακή) ο Τζόι έκανε περισσότερο κακό, παρά καλό στην ομάδα", ήταν η ατάκα που ξεστόμισε ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ για να επαναφέρει στην επιφάνεια τα σενάρια αποχώρησής του 32χρονου σέντερ. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του στην Κωνσταντινούπολη, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε "θέματα" με τον προπονητή του. Αναμενόμενο θα πει κανείς αφού τόσο ο ένας όσο και ο άλλος δεν διακρίνονται για την... απλότητα του χαρακτήρα τους.

Εν πάσει περιπτώσει, οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο α' μισό της σεζόν αρκούσαν για να κρατήσουν χαμηλά τη σκόνη. Μόλις όμως άρχισαν οι πρώτες δημόσιες γκρίνιες του Αμερικανού, όλα έγιναν πιο έντονα. Δεν θα ήταν παράλογο να πούμε άλλωστε πως εδώ και ένα μήνα, βρίσκεται διαρκώς ένα βήμα από την έξοδο. Τούτο βέβαια δεν σημαίνει πως η τουρκική ομάδα θα τον κάνει... δώρο για οποιαδήποτε άλλη στην Ευρώπη.

Σκληρό πόκερ για Ντόρσεϊ

Ό,τι ακούγεται για το ενδεχόμενο μεταγραφής έχει... πειράξει το μυαλό του, όμως η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Ακόμα κι αν δεν παίζει καλά, θα κάθεται στον πάγκο! Δεν πάει πουθενά", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος προπονητής μετά την άνετη εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Σάσαρι (87-69) για την τελευταία αγωνιστική του "Last 32" του Eurocup. Κι η αλήθεια είναι πως αυτή η τοποθέτηση εκφράζει απόλυτα και τη διοίκηση της "τσιμ μπομ", η οποία έχει επενδύσει ένα μεγάλο ποσό για την απόκτησή του από το περασμένο καλοκαίρι.

Όσα ακούγονται για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τζόι Ντόρσεϊ κινούνται στη σφαίρα της (επιστημονικής) φαντασίας -τουλάχιστον επί του παρόντος. Από τον Ολυμπιακό διατηρούν τις επιφυλάξεις του για θέματα που αφορούν τον χαρακτήρα του παίκτη, παρά τη δημόσια μετάνοιά του μέσω του Sport24.gr . Όπερ και σημαίνει πως δύο δυνητικοί μνηστήρες δεν υφίστανται -επί της ουσίας. Επομένως, οι επιλογές του περιορίζονται αυτόματα. Τόσο σε ό,τι αφορά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σχετικά με το που νιώθει άνετα. Κάτι το οποίο θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο η Γαλατάσαραϊ, για να οδηγήσει την υπόθεση εκεί που θέλει.

Ήτοι, να τον νουθετήσει και να... αλλάξει μυαλά στην πορεία της σεζόν. Τον χρειάζεται άλλωστε για να εκπληρώσει την αποστολή που έχει φέτος. Να κατακτήσει το Eurocup και μέσω αυτού να "κλείσει θέση" για την Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ