ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίδρωσε, αλλά νίκησε η Φενέρμπαχτσε

Ίδρωσε, αλλά νίκησε η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε πάτησε... γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο και επικράτησε της Μπεσίκτας (90-76). Παραμένει τρεις νίκες μακριά από την πρωτοπόρο Μπάνβιτ, που έκανε 17 τις νίκες της, στην 18η αγωνιστική της Τουρκίας.

Πολύ καλή άμυνα πραγματοποίησε η Φενέρμπαχτσε στο τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τη Μπεσίκτας, φτάνοντας τελικά στο θετικό αποτέλεσμα με 90-76.

Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 62-60, αλλά στα τελευταία δέκα λεπτά, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάτησε γκάζι και πήρε τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τη Φενέρμπαχτσε ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (16π., 6 ασίστ), ενώ οι Ονάν και Σέκουλιτς είχαν από 12. Για τη Μπεσίκτας ο Μπαϊράμοβιτς σημείωσε 19 πόντους και ο Πέρκινς είχε 17.

Η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της, μετά το 70-59 επί της Τουρκ Τέλεκομ (6-12). Έκανε 18 τις επιτυχίες της και κράτησε τη Φενέρμπαχτσε (που ακολουθεί στη βαθμολογία) τρεις νίκες μακριά! Για τους γηπεδούχους, ο Ρόουλαντ τελείωσε με 17π., 6 ριμπ. και 4 ασίστ και οι Ντέιβις, Μεχία και Σίμονς πρόσθεσαν από 13π.

Η Εφές του Βαγγέλη Αγγέλου κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Καρσίγιακα, καθώς επικράτησε με 80-76. Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η Καρσίγιακα είχε νικήσει την Εφές στον τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο Κώστας Βασιλειαδης είχε 6 πόντους σε 15 λεπτά χρόνου συμμετοχής.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ