ΤΟΥΡΚΙΑ

Πήρε Ερντογάν

Πήρε Ερντογάν

Η Μπάνβιτ συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της επόμενης σεζόν. Τελευταίο μεταγραφικό της απόκτηση ο Σερκάν Ερντογάν...

Ο πρώην άσος της Μπεσίκτας υπέγραψε διετές συμβόλιο συνεργασίας με την Μπάνβιτ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την τούρκικη ομάδα στις φετινές της υποχρεώσεις.

Ο Τούρκος γκαρντ κατά το πρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κολεγιρέρ Άνκαρα, την Ιζμίρ, την Τόφας Μπούρσα, την Εφές Πίλσεν, την Ούλκερ, την Τουρκ Τέλεκομ και την Μπεσίκτας από Τουρκία, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ισπανία με την φανέλα της Αλικάντε και της Τάου Κεράμικα.

Ο 32χρονος μπασκετμπολίστας το πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Μπεσίκτας, σημειώνοντας 14 πόντους, 1.9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 0.4 κλεψίματα ανά αγώνα, ενώ το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Αλικάντε πετυχαίνοντας 11.3 πόντους, 0.9 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 0.7 κλεψίματα ανά ματς.

Ο Ερντογάν έχει κατακτήσει τίτλους με την φανέλα της Ούλκερ, το πρωτάθλημα Τουρκίας του 2006 και τα κύπελλα Τουρκίας του 2003, του 2004 και του 2005.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ