ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Αρλσάν είχε κέφια

Ο Αρλσάν είχε κέφια

Η Γαλατασαράι έφυγε από την Άγκυρα με το 78-83 και έμεινε στην τετράδα της τουρκικής λίγκας, μετά την 28η αγωνιστική. Κορυφαίοι της τέταρτης περιόδου, όταν έγινε η ανατροπή, οι Αρσλάν και Μενσά Μπονσού.

Η Ανκάρα έβαλε δύσκολα στη Γαλατασαράι και κατάφερε να την κάνει ό,τι θέλει, έως ότου άρχισε η τελευταία περίοδος (68-54 στο 30'). Σε αυτό το διάστημα, οι παίκτες του Ενγκίν Αταμάν έτρεξαν επί μέρους 29-10 και επιβλήθηκαν 78-83, για να παραμείνουν στην τετράδα της τουρκικής λίγκας.

Για την ακρίβεια, έχουν ρεκόρ 17-10, με την Μπεσίκτας να έχει 17-11. Εκκρεμεί η συνάντηση της Γαλατά με την Ουσάκ Σπορτίφ, που είχε αναβληθεί λόγω των play offs της Euroleague. Ο Εντέρ Αρσλάν ηγήθηκε των σκόρερ με 16π., ενώ είχε και 5 ασίστ, ο Αρόγιο πρόσθεσε 13π. και οι Μαρκοϊσβίλι και Γκιουλέρ είχαν από 11 π. Για τους γηπεδούχους, ο Κλέι Τάκερ έφτασε τους 24π., τα 6 ριμπ. και τις 4 ασίστ.

Οι υποχρεώσεις της Γκαζιαντέμπ στο Final Four του Eurochallenge (τερμάτισε τρίτη) μετέφεραν το παιχνίδι της με την Πετκίμ (για την 28η ημέρα)... για αργότερα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ