ΤΟΥΡΚΙΑ

"Ο Ζήσης ήταν ευκαιρία που δεν έπρεπε να χάσουμε"

"Ο Ζήσης ήταν ευκαιρία που δεν έπρεπε να χάσουμε"

Η μεταγραφή του Νίκου Ζήση στη Φενέρμπαχτσε δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα γκαρντ.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο Top 16. Όχι ότι στην πρώτη φάση δεν είχε καλή εικόνα, αλλά να, είναι δεδομένο πως από εδώ και στο εξής θα χρειαστεί το κάτι παραπάνω για να έρθει η διάκριση. Κι όπου "διάκριση", βάλτε την παρουσία στο Final Four της Μαδρίτης. Οι Τούρκοι δεν θέλουν τίποτα λιγότερο από αυτό.

Γι αυτό, προχώρησαν στην απόκτηση του Νίκου Ζήση (σ.σ.: έφτασε στην Πόλη και απομένει μόνο η ανακοίνωση), για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Ο Έλληνας γκαρντ είναι ο παίκτης που... έψαχνε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της Φενέρ.

" Η μεταγραφή του Ζήση ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες δυο - τρεις ημέρες. Είχαμε μπροστά μας μία πολύ καλή ευκαιρία και είπαμε να την εκμεταλλευτούμε. Η προσθήκη του θα μας δώσει πολλά πράγματα εν όψει του Top 16. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει σημαντικά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όταν κλήθηκε να μιλήσει για την απόκτηση του Νίκου Ζήση.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ