ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Ομπράντοβιτς τα έβαλε με τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε!

Fenerbahce head coach Zeljko Obradovic gestures during the Final Four Euroleague semifinal basketball match against Zalgiris in Belgrade, Serbia, Friday, May 18, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Fenerbahce head coach Zeljko Obradovic gestures during the Final Four Euroleague semifinal basketball match against Zalgiris in Belgrade, Serbia, Friday, May 18, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Η Φενέρ έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών με την Μπάνβιτ, ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ήταν ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο κι εξέφρασε δημόσια τα παράπονά του!

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά - όπως στο Game 1 - η Φενέρμπαχτσε έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών με τη Μπάνβιτ (98-93). Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν, ωστόσο στη συνέχεια δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για τον κόσμο της ομάδας...

" Είμαι πραγματικά λυπημένος. Στο γήπεδο υπήρχαν 3.500 οπαδοί μας και πριν από 48 ώρες ο αριθμός ήταν ακόμα μικρότερος. Πιστεύω πως οι παίκτες μου δεν αξίζουν αυτή την κατάσταση. Κάτι δεν πάει καλά. Και θα είμαι ξεκάθαρος όπως πάντα. Χρειάζεσαι τους οπαδούς σου για να είσαι μεγάλη ομάδα και μεγάλος σύλλογος. Χωρίς αυτούς, δεν είναι εφικτό. Οι οπαδοί πρέπει να υποστηρίζουν την ομάδα τους ανεξάρτητα από τον αντίπαλο", ανέφερε ο head coach της Φενέρμπαχτσε για να προσθέσει:

" Και θα επιμείνω λέγοντας πως η ομάδα μου αξίζει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο, ειδικά όταν μιλάμε για αγώνες playoffs. Τα δίνουμε όλα στο γήπεδο και το κάναμε και αυτή τη φορά... Ίσως οι οπαδοί μας θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα ότι δεν τους ενδιαφέρει το πρωτάθλημα! Ας είμαστε ειλικρινείς. Είμαστε η Φενέρμπαχτσε, πότε εκατομμύρια φίλους έχουμε και πού βρίσκονται όλοι αυτοί; Αν δεν είναι ικανοποιημένοι με την ομάδα ή με τον προπονητή μπορούν να το πουν. Η λύση είναι απλή αν το πρόβλημα είναι οι παίκτες ή ο προπονητής. Ευχαριστώ πάντως όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Η βοήθεια τους ήταν σπουδαία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ