EUROLEAGUE

Στην παράταση η Φενέρμπαχτσε

Στην παράταση η Φενέρμπαχτσε
EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το 2/2 στο γήπεδό της απέναντι στην Μπάνβιτ (98-93), έστω κι αν χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης. Κράξιμο από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους φιλάθλους της ομάδας του!

Για δεύτερο σερί παιχνίδι, η Μπάνβιτ έφτασε τη Φενέρμπαχτσε στα όριά της. Για δεύτερο σερί παιχνίδι οι φιναλίστ της EuroLeague ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος (98-93), μετά από πέντε λεπτά παράτασης.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση, με τον Άντριου Ρόουτινς (22 πόντοι, 8 ριμπάουντ) να ξεχωρίζει και το δίδυμο των Ντομινίκ Καλοϊάρο (14 πόντοι, 5 ασίστ) και Τόνι Τέιλορ (13 πόντοι) να κάνει εξαιρετική δουλειά από την περιφέρεια. Παρόλ' αυτά, οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν στο τέλος χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Μπραντ Ουάναμεϊκερ (24 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Σημαντική συμβολή στον "άσο" είχαν επίσης ο Μάρκο Γκούντουριτς (16 πόντοι), ο Γιαν Βέσελι (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και ο Κώστας Σλούλας, ο οποίος στα 31'14'' που αγωνίστηκε, προσέφερε 18 πόντους με 3/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 6/6 βολές και 7 ασίστ στην ομάδα του.

Πέραν του αγωνιστικού, εντύπωση έκανε το "ξέσπασμα" του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας τοποθετήθηκε για το γεγονός πως ξανά η Ulker Sports Arena ήταν κατά το ήμισυ γεμάτη, τονίζοντας πως " η Φενέρμπαχτσε έχει εκατομμύρια φιλάθλους. Που είναι όλοι αυτοί;".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ