ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Darth Vader Φουρκάν νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων

Ο Darth Vader Φουρκάν νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων

Εντυπωσιακός ήταν ο διαγωνισμός καρφωμάτων στο τουρκικό Αll-Star Game που θύμισε ΝΒΑ, το οποίο κινήθηκε σε ρυθμούς Star Wars. O Φουρκάν Κορκμάζ ντύθηκε Darth Vader και έχοντας την βοήθεια του Jedi Τσεντί Οσμάν βγήκε νικητής. Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

Εντυπωσιακό ήταν το τουρκικό All-Star Game, το οποίο θύμισε ΝΒΑ, με τον διαγωνισμό καρφωμάτων να κλέβει την παράσταση, έχοντας στοιχεία από τις περίφημες ταινίες Star Wars.

Ο νεαρός γκαρντ της Αναντολού Εφές, Φουρκάν Κορκμάζ, ντύθηκε Darth Vader (είχε τον ρόλο του κακού στις ταινίες Star Wars) και έχοντας την βοήθεια του συμπαίκτη του, Τσεντί Οσμάν, με τα εντυπωσιακά του καρφώματα, βγήκε νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Σε ρυθμούς Star Wars κινήθηκε και ο Τσεντί Οσμάν, ο οποίος ντύθηκε σε πολεμιστή Jedi. Απολαύστε στο βίντεο το εντυπωσιακό κάρφωμα του Φουρκάν Κορκμάζ, αλλά και την ατμόσφαιρα που επικράτησε στην κατάμεστη Ulker Arena.

Σε βίντεο το εντυπωσιακό και θεαματικό κάρφωμα του Κορκμάζ:

Στον διαγωνισμό στα τρίποντα, νικητής βγήκε ο Μελίχ Μαχμούτογλου της Φενέρμπαχτσε, ενώ στις δεξιότητες διακρίθηκε ο Μπερκ Ουγκουρλού της ίδιας ομάδας.

Σε βίντεο ο διαγωνισμός δεξιοτήτων:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ