ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Μπράιαντ τραβάει το σκοινί με Μπεσίκτας

Ο Μπράιαντ τραβάει το σκοινί με Μπεσίκτας

Οι διαπραγματεύσεις της Μπεσίκτας με τους εκπροσώπους του Kobe Bryant "ναυάγησαν", σύμφωνα με τον Αμερικανό, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος είναι καθ' οδόν για το Λος Άντζελες. Διαβάστε όλες τις εξελίξεις...

Τελικά, οι Τούρκοι φαν του μπάσκετ θα παρηγορηθούν βλέποντας μόνο τον Ντερόν Γουίλιαμς να παίζει στη χώρα τους, καθώς το "φλερτ" της Μπεσίκτας με τον Kobe Bryant ναυάγησε.

Οι δηλώσεις του Kobe Bryant αυτό δείχνουν, καθώς ο σούπερ σταρ των Λέικερς ξεκαθάρισε πως οι διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας έχουν σταματήσει εδώ και βδομάδες.

"Δεν μιλάω με τη Μπεσίκτας εδώ και βδομάδες", σχολίασε ο Kobe Bryant ο οποίος όμως άφησε ανοικτό εκ νέου το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ευρώπη: "Περιμένω το τηλέφωνό μου να χτυπήσει. Θα μπορούσα να παίξω οπουδήποτε και πιθανότατα εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) να ξέρετε περισσότερα απ' ότι εγώ".

Παρ' όλα αυτά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Μπεσίκτας είναι έτοιμος να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να έχει νέα επαφή με τον μάνατζερ του Kobe Bryant και να τον πείσει να παίξει στην Τουρκία μέχρι να λυθεί το λοκ άουτ.

Η συνάντηση θα γίνει αυτή τη βδομάδα στο Λος Άντζελες ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες πλευρές με τον Τούρκο πρόεδρο να θέλει πάση θυσία τον Αμερικανό άσο στην ομάδα του. Προφανώς, ο τελευταίος τραβάει το σκοινί για να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα από τη συνεργασία του με τη Μπεσίκτας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ