ΤΟΥΡΚΙΑ

"Με τη βοήθεια του Θεού"

Former NBA player Allen Iverson of Besiktas Cola Turka reacts on the bench during their Turkish basketball league game against Fenerbahce Ulker in Istanbul, Turkey, Sunday, Nov. 21, 2010. (AP Photo/Ibrahim Usta)
Former NBA player Allen Iverson of Besiktas Cola Turka reacts on the bench during their Turkish basketball league game against Fenerbahce Ulker in Istanbul, Turkey, Sunday, Nov. 21, 2010. (AP Photo/Ibrahim Usta) AP

Ο Άλεν Άιβερσον έγραψε στο Twitter για την κατάσταση της υγείας του, για τη θεραπεία που ακολουθεί και εξέφραση την ευχή του: να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα.

Ο "Α.Ι" αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα στο πόδι, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν έναν όγκο κοντά στη γάμπα. Αρχικά ο έμπειρος γκαρντ θα έμπαινε στο χειρουργείο για να του αφαιρεθεί, αλλά μετά την τελευταία εξέταση διαπιστώθηκε ότι μπορεί να ακολουθηθεί και πιο συντηρητική αγωγή.

Συγκεκριμένα θα γίνει μια μικρή επέμβαση και στη συνέχεια θα χορηγηθούν φάρμακα, προκειμένου ο Άιβερσον να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα η θέση στην οποία βρίσκεται ο όγκος καθιστά την αφαίρεση αρκετά δύσκολη για αυτό κι ο Δρ. Άντριους που τον εξέτασε πρότεινε μια άλλη διαδικασία αποθεραπείας.

Στο μεταξύ ο Άιβερσον έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter συνεχίζοντας ένα προηγούμενο μήνυμα του "μην με βάζεται ακόμη στην κουνιστή πολυθρόνο. Θα επιστρέψω" τόνισε: "Ο Δρ. Τζέιμς Άντριους θα κάνει μια επέμβαση αύριο και θα διορθώσει το πρόβλημα στο πόδι μου, το οποίο με απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Καταλαβαίνω ότι η διαδικασία είναι περίπλοκη λόγω της θέσης του όγκου. Νιώθω ότι είμαι σε καλά χέρια και με τη βοήθεια του Θεού θα γυρίσω στην Τουρκία για να βοηθήσω την ομάδα μου στα πλέι-οφ".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ