ΤΟΥΡΚΙΑ

Λάκοβιτς: "Θα δώσω το 100% στη Γαλατά"

Λάκοβιτς: "Θα δώσω το 100% στη Γαλατά"

Κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Γαλατάσαραϊ ο Γιάκα Λάκοβιτς έβαλε ψηλά τον πήχη, ενώ τόνισε πως ομάδα του μπορεί να προκριθεί στους ομίλους της Ευρωλίγκας

Ο Σλοβένος άσος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του από τη μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα, η οποία έχει υψηλούς στόχους εν όψει της νέας σεζόν.

Άλλωστε, όπως επεσήμανε πολύ εύστοχα ο ίδιος ο Λάκοβιτς, το επίπεδο του τουρκικού μπάσκετ συνεχώς ανεβαίνει και τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά της Ευρώπης.

"Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Πρόκειται για μία ομάδα που μπορεί να ξεχωρίσει. Σίγουρα τα ντέρμπι με την Εφές θα είναι πλέον εξαιρετικά αμφίρροπα.

Έχω συνηθίσει να παίζω σε υψηλό επίπεδο, γι' αυτό επέλεξα τη Γαλατάσαραϊ. Η Τουρκία έχει δυνατό πρωτάθλημα και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό, έτσι είμαι χαρούμενος που θα γίνω μέρος αυτού", τόνισε ο Γιάκα Λάκοβιτς ο οποίος πέρασε και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όσο για την Ευρωλίγκα, ο Γιάκα Λάκοβιτς σχολίασε: "Πιστεύω πως θα γίνει πολύ καλή δουλειά και ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς νικητές στους αγώνες που θα δίνουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να προκριθούμε στην Ευρωλίγκα και στη συνέχεια να διακριθούμε".

Λάκοβιτς: "Θα δώσω το 100% στη Γαλατά"

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ