ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Νταρουσάφακα ενδιαφέρεται για τον Μπαρνιάνι

Η Νταρουσάφακα ενδιαφέρεται για τον Μπαρνιάνι

Η Νταρουσάφακα θα αγωνιστεί στην Euroleague στη νέα σεζόν και θέλει να παρουσιαστεί ενισχυμένη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Ιταλό σέντερ, Αντρέα Μπαρνιάνι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος.

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι, ύστερα από μία δεκαετή παρουσία στο ΝΒΑ, έχει αποκτήσει την ελευθέρας του από τους Νετς (νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Ράπτορς και Νικς) και εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό , η Νταρουσάφακα, η οποία θα αγωνιστεί στην Euroleague στην νέα σεζόν, έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Ιταλό σέντερ, ο οποίος αποτελεί επιλογή του νέου κόουτς της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αμερικανό προπονητή, στην Μπενετόν Τρεβίζο, για μία σεζόν (2005-06), λίγο πριν ο παίκτης κάνει το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ.

Η Νταρουσάφακα θέλει να παρουσιαστεί ενισχυμένη στη νέα σεζόν, έχει υψηλό μπάτζετ και αναμφίβολα διαθέτει τα χρήματα ώστε να δελεάσει τον Αντρέα Μπαρνιάνι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική λίγκα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ