ΤΟΥΡΚΙΑ

Επεισόδια στην Τουρκία

Επεισόδια στην Τουρκία

Στην τέταρτη περίοδο του δεύτερου ματς στη σειρά της Μπάνβιτ με τη Γαλατασαράι, το ματς διεκόπη, λόγω συμπλοκής στις εξέδρες.

Κατ' αρχάς, να σας ενημερώσουμε ότι στην Τουρκία εμφανίζονται στις εξέδρες των γηπέδων φίλαθλοι και από τις δυο ομάδες. Στο 69-67 της Μπάνβιτ επί της Γαλατασαράι (δηλαδή, το 1-1 της ημιτελικής σειράς), υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή στο 35', λόγω επεισοδίων.

Τι έγινε; Όπως κατήγγειλε ο Εργκίν Αταμάν, κόουτς των φιλοξενούμενων, αυτό που προκάλεσε την ένταση (όταν το σκορ ήταν 61-56) ήταν η συμπεριφορά των αστυνομικών και των υπαλλήλων ασφαλείας που βρίσκονταν μεταξύ των οπαδών των ομάδων. Ένας φαν πήγε στο νοσοκομείο. Δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τι είπε ο Αταμάν; " Δεν υπήρχε λόγος για να παρέμβουν όπως παρενέβησαν. Οι φαν μας έκαναν το λάθος να πετάξουν αντικείμενα στην αρχή του ματς. Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Στην τελευταία περίοδο υπήρξε μια ένταση μεταξύ των φιλάθλων των δυο ομάδων και των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου, με την αστυνομία να χρησιμοποιεί τα γκλοπ για να επιβάλει την τάξη προς τη μεριά που κάθονταν οι δικοί μας οπαδοί. Δεν έπρεπε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι. Τα όργανα της τάξης έπρεπε να συμπεριφερθούν στον κόσμο διαφορετικά. Όχι έτσι".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ