ΤΟΥΡΚΙΑ

Από την ΑΕΚ... στην Τουρκία ο Κρίστμας

Από την ΑΕΚ... στην Τουρκία ο Κρίστμας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από ενάμιση μήνα στο ταμείο ανεργίας, ο Ντιόντε Κρίστμας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ υπέγραψε μέχρι το τέλος της χρονιάς στην Κόνιασπορ, που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην TBL.

Τον τρίτο σταθμό της καριέρας του για φέτος βρήκε ο Ντιόντε Κρίστμας, μετά από ενάμιση μήνα στο ταμείο ανεργίας. Ο Αμερικανός γκαρντ, που πέρασε για ένα μήνα από την ΑΕΚ αλλά αποδεσμεύτηκε με συνοπτικές διαδικασίες, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Κόνιασπορ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με στόχο να βοηθήσει την τουρκική ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο πρώην "κιτρινόμαυρος" ήρθε σε συμφωνία με την Κόνιασπορ την Κυριακή (27/3) και θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάνβιτ (3/4, 16:00) για την 24η αγωνιστική της TBL.

Έτσι, έγινε ο τρίτος παίκτης που έφυγε από την ΑΕΚ στη διάρκεια της χρονιάς για να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική χώρα, αφού είχαν προηγηθεί οι Κρις Ουόρεν (Γεσιλγκιρεσούν) και Μάλκολμ Άρμστεντ (Μπουγιουκσεχίρ).

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ