ΤΟΥΡΚΙΑ

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Βίντμαρ η Μπάνβιτ

Slovenia's Gasper Vidmar dunks the ball during the Eurobasket European Basketball Championship final match against Serbia in Istanbul, Sunday, Sept. 17. 2017. (AP Photo/Emrah Gurel)
AP Photo/Emrah Gurel AP PHOTO/EMRAH GUREL

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Μπάνβιτ έχει διαμηνύσει στον Γκάσπερ Βιντμαρ πως αν φέρει μία καλή πρόταση θα τον παραχωρήσει.

Στα μέσα της σεζόν η Μπάνβιτ είπε "όχι" στην Ρεάλ όταν οι Μαδριλένοι προσέγγισαν την ομάδα για την παραχώρηση του Γκάσπερ Βίντμαρ. Το φετινό καλοκαίρι ωστόσο φαίνεται ότι ο τουρκικός σύλλογος είναι πιο... διαλλακτικός.

Η απόφαση της Μπάνβιτ είναι ένας συνδυασμός υψηλού συμβολαίου του Βίντμαρ, άμεση εύρεση του αντικαταστάτη του (Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος έχει ήδη ανακοινωθεί από την ομάδα) και αλλαγή κανονισμών στο τουρκικό πρωτάθλημα, όπου από την σεζόν 2018/19 κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να έχει στο ρόστερ της 5 ξένους παίκτες και όχι 6 όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Ο Σλοβένος σέντερ έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Βίντμαρ είχε 8.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 12.2 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

AP Photo/Emrah Gurel

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ