ΤΟΥΡΚΙΑ

Ανακοίνωσε Ζούρο η Εφές!

Ανακοίνωσε Ζούρο η Εφές!
INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Ζούρος θα είναι ο νέος τεχνικός της Εφές, όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι μέτριες εμφανίσεις της Αναντόλου Εφές οδήγησαν την διοίκηση του συλλόγου στην απομάκρυνση του Ουφούκ Σαρίτσα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Νέος προπονητής των Τούρκων θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, όπως ανακοίνωσε η Εφές.

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν με όνειρα τη φετινή σεζόν, καθώς στόχος της ομάδας ήταν η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και η πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Παρόλα αυτά ο αποκλεισμός από τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αλλά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην αντικατάσταση του.

Η ήττα από την Μπάνβιτ φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το... ποτήρι και η Εφές αφού πρώτα προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Ουφούκ Σαρίτσα ανακοίνωσε τον κόουτς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Ηλία Ζούρο.

Ο γενικός διευθυντής της Εφές, Ενγκίν Οζερχούν τόνισε αμέσως μετά την ανακοίνωση του Έλληνα προπονητή: " Δυστυχώς τα αποτελέσματα μας έφεραν στο σημείο να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον Ουφούκ Σαρίτσα.

Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ηλίας Ζούρος, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν".

Ο δεύτερος Έλληνας προπονητής

Ο Ηλίας Ζούρος θα είναι ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα αναλάβει ομάδα από τη γειτονική χώρα. Ο πρώτος είναι ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο του γυναικείου τμήματος της Φενέρμπαχτσε, με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο τουρκικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα.

Τέσσερις Έλληνες παίκτες στην Τουρκία

Εκτός από προπονητές στην Τουρκία έχουν παίξει και τέσσερις παίκτες. Η αρχή έγινε με τον Νίκο Ντούγια, ο οποίος έπαιξε στην Γκιοζέπτε το 2002, ακολούθησε ο Ευθύμης Ρεντζιάς το 2003-04 με τη φανέλα της Ούλκερ, έπειτα αγωνίστηκε στην Εφές ο Μιχάλης Κακιούζης (2008-09) και φέτος παίζει στην Σάμσουνσπορ ο ποδοσφαιριστής Φάνης Γκέκας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ