ΤΟΥΡΚΙΑ

Ακόμα σκοράρει η Γαλατάσαραϊ

Ακόμα σκοράρει η Γαλατάσαραϊ

Τρεις μέρες μετά τους 110 πόντους στον Ερυθρό Αστέρα, η Γαλατάσαραϊ πέτυχε άλλους 100 απέναντι στη Μπεσίκτας. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Γκιουλέρ.

Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της TBL κατέληξε στη Γαλατάσαραϊ, η οποία έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι πως στο μπροστά μέρος του παρκέ είναι εξαιρετική. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε της Μπεσίκτας με 100-94 και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι - σε ένα παιχνίδι που πάντως στιγματίστηκε από τα όσα έγιναν πριν το τζάμπολ - είχαν σε εξαιρετικό βράδυ τον Σινάν Γκιουλέρ, ο οποίος ενδεχομένως να έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Με 29 πόντους, 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ ήταν άλλωστε ο κορυφαίος της Γαλατά, με τους Ζόραν Ερτσέγκ (17π.-6ριμπ.), Κερέμ Γκονλούμ (16π.-8ριμπ.) και Πιέτρο Αραντόρι (15π.-7ριμπ.-6ασ.) να τον ακολουθούν σε απόδοση.

Αό πλευράς Μπεσίκτας, ο Κρίστοφερ Φράνκλιν είχε 20π.-6ριμπ.-6ασ., με το δίδυμο των Τζον Τζόζεφ (16π.) και Ράιαν Μπρόεκοφ (16π.-9ριμπ.-3ασ.) να συμπληρώνει την αγωνιστική τριάδα στην οποία στηρίχθηκαν οι "μαυραετοί". Η Μπεσίκτας έπεσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ