ΜΠΑΣΚΕΤ

Βραβείο ήθους στον Ρέγιες

Βραβείο ήθους στον Ρέγιες

Μετά την ανάδειξή του στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague, ο Φελίπε Ρέγιες κέρδισε ακόμη μία ατομική διάκριση. Αυτή τη φορά, πήρε το βραβείο ήθους από τη Liga Endesa, με τον... τίτλο να παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Liga Endesa απένειμε το βραβείο ήθους σε παίκτη που αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μετά από ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τη λίγκα, το βραβείο δόθηκε στον Φελίπε Ρέγιες, ο οποίος έγινε ο δεύτερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, την τελευταία τετραετία που δίνεται ο συγκεκριμένος "τίτλος", που το κατακτά.

" Αυτό το βραβείο αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση, γιατί αποτυπώνει τις αξίες, που είναι μείζονος σημασίας για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίζω το συγκεκριμένο βραβείο", ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν επισημάνει ότι " οι αξίες δεν είναι σημαντικές μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στη ζωή γενκότερα".

Μετά από συνεχόμενες χρονιές, που ξεκινούσε τα παιχνίδια από τον πάγκο, στα... γεράματα είδε τον Πάμπλο Λάσο να του δίνει φανέλα βασικού. Κάτι που δεν αλλάζει κάτι στην ψυχοσύνθεσή του αφού " για μένα είναι το ίδιο, είτε ξεκινάω στην πεντάδα είτε όχι. Νιώθω άνετα στο παρκέ έτσι κι αλλιώς".

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της παρουσίας του στη Liga Endesa, ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ έχει 15.2 πόντους και 2.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Η λίστα των κατόχων του βραβείου ήθους

Σεζόν Παίκτης
2011-'12 Σέρχι Βιδάλ
2012-'13 Νάτσο Μαρτίν
2013-'14 Σέρχιο Ροντρίγκεθ
2014-'15 Φελίπε Ρέγιες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ