ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλειάδης: "Εξαιρετικός ο Μαυροκεφαλίδης"

Βασιλειάδης: "Εξαιρετικός ο Μαυροκεφαλίδης"

Ο Κώστας Βασιλειάδης παραδέχτηκε πως θα αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Μπαρτσελόνα, έπλεξε το εγκώμιο του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και υποστήριξε ότι ακόμα κι αν υπάρξει αποκλεισμός δεν θα μειώσει την προσπάθεια ολόκληρης της σεζόν. Δείτε το video με τις δηλώσεις του...

Η απουσία του Κώστα Βασιλειάδη στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, ήταν καταλυτική για την Μπιλμπάο.

Ο άσος των Βάσκων, απουσίασε την Πέμπτη το βράδυ και η Μπιλμπάο υπέστη βαριά ήττα με σκορ 88-62 από την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο στο δεύτερο παιχνίδι, πολλά πράγματα ελπίζει να αλλάξουν υπέρ της ομάδας του, που θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και ευελπιστεί να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1.

"Η ομάδα γενικά έχει προβλήματα τραυματισμών, δεν είμαστε καλά από θέμα αγωνιστικής εγρήγορσης, Τώρα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, είναι πολύ σημαντικό να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Θα δουλέψουμε γι' αυτό έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη απόδοση", υποστήριξε ο Κώστας Βασιλειάδης για να συμπληρώσει:

"Ακόμα κι αν χαθεί το παιχνίδι της Κυριακής, αυτό με τίποτα δεν θα αλλάξει την εικόνα που δείξαμε καθ' όλη τη χρονιά, όπου έγινε μεγάλη προσπάθεια τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη. Παίξαμε έναν ευρωπαϊκό τελικό, που ήταν πολύ σημαντικό και για εμάς και για την πόλη μας".

Σε ερώτηση για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι με αντίπαλο την Μπιλμπάο, την περασμένη Πέμπτη, σχολίασε ο Κώστας Βασιλειάδης: "Ο Μαυροκεφαλίδης ήταν πάρα πολύ καλός και έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στα πλέι οφ".

Με δεδομένο ότι η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες, η Μπιλμπάο θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει, προκειμένου να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι... "Πιστεύω ότι μπορούμε να κοντράρουμε την Μπαρτσελόνα. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Έτσι κι αλλιώς στη διάρκεια όλης της σεζόν, έχουμε καταφέρει να πάρουμε σημαντικές εκτός έδρας νίκες, οπότε αν ισοφαρίσουμε στην έδρα μας τίποτα δεν είναι αδύνατον για τη συνέχεια", υπογράμμισε ο Κώστας Βασιλειάδης ο οποίος παραδέχτηκε ότι την Κυριακή θα αγωνιστεί κανονικά:

"Θα επανέλθω στο παιχνίδι της Κυριακής, θεώρησε ότι ήταν καλύτερο να μην με πιέσουν και να περιμένουν να είμαι 100% έτοιμος".

Όσο για το μέλλον του κι αν θα εξακολουθήσει τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην Μπιλμπάο, απέφυγε διπλωματικά να πει οτιδήποτε: "Αυτό το θέμα θα το συζητήσουμε μόνο όταν ολοκληρώσουμε όλες μας τις φετινές υποχρεώσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ