ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλειάδης: "Πίστευα ότι θα συνεχίσω αλλά..."

Βασιλειάδης: "Πίστευα ότι θα συνεχίσω αλλά..."

Η Ομπραντόιρο του Κώστα Βασιλειάδη υποδέχεται αύριο (22/5, 13:30) τη Μάλαγα και ο 32χρονος γκαρντ μίλησε για την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Βασιλειάδης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ μετά τον πρόωρο αποκλεισμό των "ασπρόμαυρων" στα προημιτελικά από την ΑΕΚ και φόρεσε ξανά την φανέλα της Ομπραντόιρο έπειτα από έξι χρόνια, στην προσπάθεια της ομάδας της Γαλικίας να σώσει τη σεζόν στη Liga Endesa.

Εν τέλει, η Ομπραντόιρο εξασφάλισε την παραμονή μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ανδόρας και αύριο (22/5, 13:30) ολοκληρώνει τη σεζόν στην Ισπανία, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλαγα για την 34η αγωνιστική της liga regular.

Έτσι ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, όπου αγωνίστηκε τις περιόδους 2006-07 και 2014-15. Ο 32χρονος γκαρντ μίλησε στην Opinion de Malaga για τη θητεία του στον "Δικέφαλο", την επιστροφή του στην Ισπανία και την αποχώρησή του από την Ουνικάχα, το περασμένο καλοκαίρι.

"Νιώθω πολύ καλά με την επιστροφή μου στην Ισπανία. Πέρασα όλη τη σεζόν στην Ελλάδα ωστόσο η χρονιά τελείωσε πρόωρα, αφού ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε με 2-1 νίκες από την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των playoffs. Ήθελα να παίξω μπάσκετ άλλον ένα μήνα ενώ μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ομπραντόιρο, που προσπαθούσε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ευτυχώς τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι" εξήγησε ο Βασιλειάδης.

Πρόσθεσε, δε, πως: "Είναι ξεχωριστό το παιχνίδι με τη Μάλαγα. Αγωνίστηκα εκεί για δυο χρόνια και έχουν πολλούς καλούς φίλους στην ομάδα. Μιλάω περιστασιακά με τον Κουζμίνσκας και τον Καραχότζιτς. Πριν υπογράψω στην Ουνικάχα (το 2014), οι άνθρωποι της ομάδας εξήγησαν στον εκπρόσωπό μου ότι δεν μπορούν να μου δώσουν διετές συμβόλαιο για κάποιους... λόγους. Ήθελαν συμβόλαιο για 1+1 χρόνια ωστόσο μου εγγυήθηκαν ότι θα παραμείνω στη Μάλαγα και τις δυο σεζόν. Παρ' όλα αυτά, αποχώρησα το περασμένο καλοκαίρι. Νομίζω πως ήταν απόφαση του προπονητή (σ.σ. Τζουάν Πλάθα). Πίστευα ότι θα συνεχίσω αλλά ο κόουτς είναι εκείνος που αποφασίζει για το ποιος μένει και ποιος φεύγει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ