ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τρελό" σενάριο για Ντε Κολό και Μπαρτσελόνα

"Τρελό" σενάριο για Ντε Κολό και Μπαρτσελόνα

Το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα φέρεται να εξετάζει ο Νάντο Ντε Κολό, εν όψει του προσεχούς καλοκαιριού. Γιατί είναι ορατό αυτό το ενδεχόμενο και που ποντάρουν οι "μπλαουγκράνα", σύμφωνα με ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Το πιο "τρελό" μεταγραφικό σενάριο του 2017 (ως τώρα) μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός " Cadena Ser ". Γιατί "τρελό"; Πολύ απλά γιατί αφορά τον Νάντο Ντε Κολό και την Μπαρτσελόνα!

Ο 29χρονος κόμπο γκαρντ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε εκπομπή του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα το εξαντλήσει. Κι αυτό επειδή φέρεται να επιθυμεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της Ισπανίας, και δη την Μπαρτσελόνα, για αγωνιστικούς και προσωπικούς λόγους.

Όπως επισημάνθηκε στον "Cadena Ser", ο παίκτης προσέγγισε στελέχη της Μπαρτσελόνα εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο λόγος που αναπτύχθηκαν αυτές οι σκέψεις στο μυαλό του αφορούν αφενός στο γεγονός πως στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είναι το Νο1, από τη στιγμή που υπάρχει ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Κάιλ Χάινς, αφετέρου γιατί μοιάζει να κουράστηκε από τις συνθήκες που επικρατούν στη Μόσχα. Κυρίως το κρύο και τις μεγάλες αποστάσεις, κάτι που έχει δημιουργήσει δυσφορία στην οικογένειά του.

Σε όλα αυτά, προσθέστε ακόμη πως η σύζυγός του είναι Ισπανίδα, αλλά και το γεγονός πως στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Liga Endesa με τα χρώματα της Βαλένθια (2009-'12).

Πόσο εφικτό είναι όμως να "σπάσει" ένα συμβόλαιο που του αποφέρει περί τα 4.000.000 ευρώ ετησίως; Μοιάζει προφανές πως δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Όπως επίσης, κρατήστε το γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψει η μετακόμιση του Μίλος Τεόντοσιτς στο ΝΒΑ, όπερ και σημαίνει πως ο Νάντο Ντε Κολό θα "βαφτιστεί" ως ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ