ΜΠΑΣΚΕΤ

Τιμωρία για Τοντόροβιτς-Σενγκέλια

Τιμωρία για Τοντόροβιτς-Σενγκέλια

Τα επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες της Μπιλμπάο και της Λαμποράλ Κούτσα δεν έμειναν ατιμώρητα από τον Αθλητικό Δικαστή της Liga Endesa, o οποίος απέβαλε επ' αόριστον τους Ντέγιαν Τοντόροβιτς και Τόρνικε Σενγκέλια.

Το ντέρμπι της χώρας των Βάσκων ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Λαμπροάλ Κούτσα επισκιάστηκε από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα λίγο πριν το τέλος του αγώνα . Πρωταγωνιστές ήταν οι Ντέγιαν Τοντόροβιτς και Τόρνικε Σενγκέλια, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων, με την κλωτσοπατινάδα να μην έχει προηγούμενο.

Τα πειθαρχικά όργανα της Liga Endesa συνεδρίασαν, ώστε να λάβουν αποφάσεις σχετικά με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (01/03). Και δεν χαρίστηκαν στους δύο παίκτες. Όπως ανακοινώθηκε, ο Χουάν Ραμόν Μοντέρο Εστέβεζ αποφάσισε την αποβολή των δύο παικτών, μέχρι να παρθεί τελική απόφαση για τα όσα συνέβησαν.

Παράλληλα, ο αρμόδιος δικαστής ζήτησε από διαιτητές, αλλά και τις ομάδες, περισσότερα στοιχεία για την... κλωτσοπατινάδα μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Οι παίκτες που τιμωρήθηκαν, ωστόσο, μπορούν να ασκήσουν έφεση για την ποινή μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ