ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει ΝΒΑ ο Νέντοβιτς

Θέλει ΝΒΑ ο Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δήλωσε ότι θέλει να γίνει ο ηγέτης της Μάλαγα φέτος και ο λόγος για αυτό είναι ότι θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ τη νέα σεζόν.

Ο Σέρβος γκαρντ είχε ένα αποτυχημένο πέρασμα από το ΝΒΑ την σεζόν 2013/14, παίζοντας τότε μόλις σε 24 αγώνες πριν επιστρέψει στο ΝΒΑ. Αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να τον πτοεί .

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ισπανικό μέσο ο Νέντοβιτς δήλωσε ότι το ΝΒΑ βρίσκεται ακόμα στο μυαλό του. Για αυτό ακριβώς θέλει να είναι πολύ καλός φέτος, προκειμένου να τραβήξει το ενδιαφέρον των ομάδων της Καλύτερης Λίγκας στον κόσμο: " Θέλω να γίνω ένας από τους ηγέτες της Μάλαγα φέτος και να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Να αγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο ώστε μετά να σκεφτώ το ΝΒΑ" δήλωσε αρχικά ο Σέρβος πόιντ γκαρντ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Σαφώς και σκέφτομαι το ΝΒΑ, επειδή εκεί παίζουν οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Θέλω λοιπόν να έχω μία καλή σεζόν όπου θα έχω σταθερή απόδοση, όπως ακριβώς είχα και πέρυσι στο κλείσιμο της σεζόν, ώστε να μπορέσω να επιστρέψω στο ΝΒΑ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ