ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέπιτς: "Στην ελίτ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός"

Τέπιτς: "Στην ελίτ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός"

Ο Μιλένκο Τέπιτς μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για την εμπειρία του στη Σεβίλλη, την πορεία της Καχασόλ αλλά και τους "αιώνιους" του ελληνικού μπάσκετ που "ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ"

Ο Μιλένκο Τέπιτς κάνει μία καλή πορεία με τη φανέλα της Καχασόλ, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος και κατέκτησε το εισιτήριο για το "Κόπα ντελ Ρέι".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική ιστοσελίδα "www.noticiasdealava.com" ο Μιλένκο Τέπιτς αναφέρθηκε τόσο στη νυν ομάδα του, την Καχασόλ, όσο και στην πρώην, τον Παναθηναϊκό.

"Όλα καλά. Προκριθήκαμε στους 8 του Κόπα ντελ Ρέι, είμαστε έκτοι στο πρωτάθλημα και ελπίζουμε να βελτιωθούμε κι άλλο στη συνέχεια της σεζόν. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η ομάδα, αλλά μπορώ κι εγώ να βελτιωθώ και είμαι στο κατάλληλο περιβάλλον για να τα καταφέρω", σχολίασε ο Μιλένκο Τέπιτς και συνέχισε:

" Η Καχασόλ είναι μια ομάδα που παρέχει πολλές δυνατότητες σε έναν παίκτη, που εξελίσσεται διαρκώς και έχει σαν στόχο να προκριθεί στο Eurocup για την επόμενη σεζόν. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για μας. Πιστεύω, επίσης, πως μπορούμε να τα πάμε καλά στο Κύπελλο, γιατί έχουμε παίκτες να τα καταφέρουμε".

Σχετικά με την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, ο Τέπιτς κλήθηκε να συγκρίνει τις δύο καταστάσεις που έζησε με διαφορά μόνο μερικών μηνών: "Η μεγάλη διαφορά είναι στο μπάτζετ και τον αριθμό των οπαδών. Ο Παναθηναϊκός ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως και ο Ολυμπιακός που είναι ο μεγάλος αντίπαλός του στην Ελλάδα. Αυτές οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν κάθε ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Εδώ στην Καχασόλ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή κι ένα εκπληκτικό τεχνικό τιμ που μας δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθούμε αυτή τη χρονιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ