ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην γωνία για Χάντερ η Μπαρτσελόνα

Στην γωνία για Χάντερ η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Mundo Deportivo" η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις στην γραμμή ψηλών της Ρεάλ, έχοντας στο "στόχαστρό" της τον Οθέλο Χάντερ.

Στην Ρεάλ υπάρχει μία απογοήτευση για την παρουσία του Οθέλο Χάντερ την περασμένη σεζόν και ειδικά την εικόνα που είχε το τελευταίο δίμηνο, όταν κρινόντουσαν όλοι οι στόχοι. Για αυτό και φέρονται να σκέφτονται την αποδέμευσή του (είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο πέρυσι). Και στη Μπαρτσελόνα το ξέρουν αυτό και σύμφωνα με την εφημερίδα "Mundo Deportivo" παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση!

Με την Ρεάλ να διαθέτει ήδη στην θέση του σέντερ τους Γκουστάβο Αγιόν και Αγκούστο Λίμα και να έχει στο στόχαστρό της τον Όγκνιεν Κούζμιτς - ενώ μπορεί υπό προϋποθέσεις να χρησιμοποιήσει σε αυτή την θέση τους Φελίπε Ρέγιες, Άντονι Ράντολφ και Τρέι Τόμκινς - ο Χάντερ φαίνεται ξαφνικά να... περισσεύει. Και πάνω σε αυτό το γεγονός φαίνεται ότι ποντάρει η Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει εδώ και καιρό στην αγορά για έναν αθλητικό σέντερ για back up του Άντε Τόμιτς. Έναν παίκτη δηλαδή που θα φέρνει στο παρκέ διαφορετικά πράγματα από τον Κροάτη σέντερ.

Όπως βέβαια αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα, είναι λογικό να μην θέλει η Ρεάλ ουσιαστικά να κάνει "δώρο" σε έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές της τον Χάντερ, ενώ υπάρχει και το πρόβλημα της ιδιαίτερα παχυλής αποζημίωσης που θα πρέπει να του καταβληθεί. Όπως και να έχει πάντως, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα έχει ανοιχτές τις "κεραίες" της και... περιμένει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ