ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Βαλένθια μέσω... Τούλσον ο Βασιλειάδης

Στη Βαλένθια μέσω... Τούλσον ο Βασιλειάδης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Βασιλειάδης θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ανανέωση του Ράιαν Τούλσον με τη Μάλαγα ''φέρνει'' τον διεθνή πρώην γκαρντ της Αναντολού Εφές στη Βαλένθια.

Η Αναντολού Εφές βρίσκεται σε διαδικασία αναδόμησης μετά την άφιξη του Ντούσαν Ίβκοβιτς και τις προσθήκες των Περπέρογλου, Σάριτς, Λάσμε και Κρστιτς. Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Βασιλειάδης έμεινε εκτός πλάνων του Σέρβου κόουτς κι αποχώρησε από την Εφές έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο διεθνής γκαρντ θέλει να επιστρέψει στην ισπανική ACB όπου αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Ουνικάχα Μάλαγα (2006-'07), Ομπραντόιρο (2009-'10) και Μπιλμπάο (2010-'13). Η Μάλαγα, η οποία ειρήσθω εν παρόδω πρόκειται να ρίξει το μπάτζετ τη νέα σεζόν ενώ έχει χάσει ήδη τους Στίματς, Κάνερ-Μέντλι και Χετσχάιμερ, εξέτασε το ενδεχόμενο επιστροφής του Βασιλειάδη.

Παρ' όλα αυτά, η ανανέωση του συμβολαίου του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ Ράιαν Τούλσον για έναν ακόμα χρόνο φαίνεται πως απομακρύνει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, με δεδομένο μάλιστα ότι η Ουνικάχα δεν πρόκειται να προσφέρει τόσα χρήματα για την απόκτηση παίκτη στην ίδια θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, η Βαλένθια παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και συνεχίζει να έχει ψηλά στη λίστα της τον Βασιλειάδη. Οι ''νυχτερίδες'' κατέκτησαν το EuroCup και θα αγωνιστούν στην Euroleague της επόμενης περιόδου. Ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της Βαλένθια και πρώην ασίσταντ κόουτς του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, Τσέτσου Μουλέρο, εκτιμά ιδιαίτερα τον Βασιλειάδη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ