ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολυτιμότερος ο Χεζόνια των οκτώ τριπόντων

Πολυτιμότερος ο Χεζόνια των οκτώ τριπόντων

Ο Μάριο Χεζόνια αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής στη Liga Endesa, μετά τα 8/8 τρίποντα που είχε στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μανρέσα (101-53).

Όταν έχεις 8/8 τρίποντα σε ένα παιχνίδι, δεν γίνεται να μην αναδειχθείς πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Ο Μάριο Χεζόνια είναι ο MVP της 19ης αγωνιστικής στη Liga Endesa, μετά τα όσα έκανε στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μανρέσα (101-53). Ο Κροάτης γκαρντ/φόργουορντ ήταν αυτός που ξεχώρισε από την επικράτηση των "μπλαουγκράνα", με την ευστοχία του πίσω από τη γραμμή των 6μ75 να αποτελεί την είδηση της ημέρας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Όταν ρωτήθηκε πάντως για την ατομική διάκριση που κατέκτησε, δεν θέλησε να περιαυτολογήσει. " Πάνω απ όλα είναι επιβράβευση της ομαδικής δουλειάς", είπε αρχικά ο Κροάτης γκαρντ/φόργουορντ, πριν εξηγήσει πως " δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να βελτιώσω κάθε κομμάτι του παιχνιδιού μου, ώστε να προσφέρω όσα περισσότερα γίνεται στην ομάδα. Μία μέρα θα σουτάρω καλύτερα, την επόμενη θα παίξω άμυνα, μία άλλη θα μαζέψω ριμπάουντ".

Όσο για τα 8/8 τρίποντα που είχε απέναντι στη Μανρέσα; " Δεν σκεφτόμουν κάθε σουτ που έκανα και αν έβαλα ένα, δύο ή οκτώ. Απλά έπαιρνα τη μπάλα και ήθελα να ευστοχήσω. Το πιο σημαντικό είναι να κάνω αυτά που μου ζητάει ο κόουτς", είπε για να καταλήξει μιλώντας για τις δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα το τελευταίο τριήμερο: " Αλλάξαμε το τσιπ στην άμυνά μας και γίναμε πιο επιθετικοί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ