ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλάθα: ''Για τι στο διάολο μιλάμε;''

Πλάθα: ''Για τι στο διάολο μιλάμε;''

''Φαίνεται πως κάποιοι μας θέλουν σαν τους Lakers και του Heat! Καταλάβετε ότι δεν είμαστε Disneyland!''. Κι όμως, ο Ζοάν Πλάθα ξέσπασε κατά πάντων, με την ομάδα του να βρίσκεται από χθες (14/12) στην κορυφή της ACB!

Η φετινή Ουνικάχα ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της ομάδας. Ήταν τη σεζόν 2001-'02 όταν η Μάλαγα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην ACB με ρεκόρ 10-1. Όπως ακριβώς συνέβη και φέτος, μετά το 82-76 επί της Σεβίλλης.

Παρ' όλα αυτά ο κόουτς Ζοάν Πλάθα ξέσπασε κατά πάντων, μολονότι η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης πάνω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Ο λόγος;

Η σκληρή κριτική που δέχτηκε η Ουνικάχα μετά την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε ένα παιχνίδι όπου οι Ίβηρες προηγήθηκαν με 56-39 πριν δεχτούν επιμέρους σκορ 2-21 κι εν συνεχεία χάσουν τον αγώνα από την ''ομάδα του στρατού'' στην παράταση.

''Πρέπει να καταλάβετε όλοι σας ότι δεν είμαστε... Disneyland. Είναι ασέβεια να λέτε ότι μπήκαμε στο TOP-16 από την πίσω πόρτα. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Ισπανία όμως κάποιοι μας θέλουν σαν τους Lakers και τους Heat, να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με 20 πόντους! Πραγματικά, για τι στο διάολο μιλάμε; Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πίσω μας στη βαθμολογία όμως συνεχίζετε να μας αμφισβητείτε! Το μόνο που θέλουμε είναι σεβασμός''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ