ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ρέγιες "έπιασε" τον Λάσο

Ο Ρέγιες "έπιασε" τον Λάσο

Το παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα ήταν το υπ' αριθμόν 624 για τον Φελίπες Ρέγιες στη Liga Endesa. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης "έπιασε" στην έκτη θέση της λίστας τον -προπονητή του- Πάμπλο Λάσο.

Όλοι περίμεναν πως το παιχνίδι με τη Σαραγόσα θα είναι αυτό που θα σημάνει την... ισοπαλία ανάμεσα σε Φελίπε Ρέγιες και Πάμπλο Λάσο , όσον αφορά τις συμμετοχές στη Liga Endesa. Ο δεύτερος όμως δεν συμπεριέλαβε τον αρχηγό της "Βασίλισσας" στην αποστολή του αγώνα, με αποτέλεσμα η στιγμή της ισοφάρισης να πάρει παράταση μίας εβδομάδας.

Κι ήρθε στο "clasico" με τη Μπαρτσελόνα, εκεί όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 91-78 , χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Τζέισι Κάρολ. Όπως ήταν λογικό, η είδηση της... ισοφάρισης έγινε θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της "Βασίλισσας", με τη φωτογραφία των δύο ανδρών να δεσπόζει.

Επόμενος "αντίπαλος" του Φελίπε Ρέγιες είναι ο Κάρλος Χιμένεθ, που έχει 641 συμμετοχές, με τον Ράφα Χοφρέσα να είναι αυτός που προηγείται στη σχετική κατηγορία, με 756 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ