ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη με 48 πόντους διαφορά για Μπαρτσελόνα

Νίκη με 48 πόντους διαφορά για Μπαρτσελόνα

Καταιγιστική η Μπαρτσελόνα, διέλυσε με το εντυπωσιακό 98-50 τη Λαγκούν Άρο και πλησιάζει όλο και περισσότερο στο "Κόπα ντελ Ρέι". Τρίτη μεγαλύτερη νίκη για τους Καταλανούς στην ισπανική λίγκα.

Η Μπαρτσελόνα έχοντας στη σύνθεσή της και τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, είχε ένα πολύ εύκολο μεσημέρι κόντρα στη Λαγκούν Άρο.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ επικράτησε με το ευρύτατο 98-50 και πλησίασε ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή της στο "Κόπα ντελ Ρέι" που είχε μπει σε αμφισβήτηση μετά τις κακές της εμφανίσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα εκτός προγράμματος ήττες.

Αυτή η νίκη με 48 πόντους διαφορά είναι η τρίτη πιο ευρεία στην ιστορία της ισπανικής λίγκας υπέρ της Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανονικά αγωνίστηκε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρέθηκε στο παρκέ για 15 λεπτά, δηλώνοντας παρών και για τον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Παρασκευή (11/1).

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά 7 παίκτες της Μπαρτσελόνα τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Βίκτορ Σάδα με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, ενώ από 10 είχαν οι Ναβάρο και Γιασικεβίτσιους.

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Ρεάλ

Στο άλλο ματς που πραγματοποιήθηκε νωρίς για την ισπανική λίγκα, η Ρεάλ κέρδισε στη Μαδρίτη 88-77 τη Μπανταλόνα και παραμένει στην κορυφή, έχοντας 15 νίκες σε 16 παιχνίδια.

Κορυφαίοι για τη Ρεάλ ήταν οι Φερνάντεθ (15π.) και Ροντρίγκεθ (13π.,7ασ.), σε ένα ματς που επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ