ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη-χρυσάφι για τη Μπιλμπάο

Νίκη-χρυσάφι για τη Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη πέτυχε σημαντική νίκη επί της Βαγιαδολίδ με σκορ 81-73 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ήττα της Κάχα από τη Μανρέσα

Σπουδαίο "διπλό" πήρε η Μπιλμπάο η οποία επικράτησε με 81-73 της Βαγιαδολίδ για την 14η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και διατήρησε τις ελπίδες για το "Κόπα ντελ Ρέι"

Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θέλει να ανέβει βαθμολογικά καθώς το τελευταίο διάστημα είχε μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και κινδύνευε να χάσει την είσοδο της στην 8άδα που οδηγεί στο "Κόπα ντελ Ρέι".

Ο Άλεξ Μουμπρού με 26 πόντους οδήγησε τη Μπιλμπάο στο "διπλό" ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ραούλ Λόπεθ που τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους. Άποντος έμεινε ο Βασιλειάδης που αγωνίστηκε μόλις για πεντέμιση λεπτά, ενώ ο Μαυροειδής είχε 3 πόντους σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Απρόσμενη ήττα για την Κάχα Λαμποράλ η οποία επιβλήθηκε με σκορ 76-65 μέσα στην έδρα της και υποχώρησε από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Μάλαγα - Μούρθια 87-79, Βαλένθια - Φουενλαμπράδα 69-76, Κάχα Λαμποράλ - Μανρέσα 65-76.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (15/1): 1.15μ.μ. Σαραγόσα-Μπανταλόνα, 1.30μ.μ. Γκραν Κανάρια -Εστουντιάντες, Ομπραντόιρο - Καχασόλ, Λαγκούν Άρο - Μπαρτσελόνα, 7μ.μ. Αλικάντε - Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ