ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα ήττα για Μπόγρη

Νέα ήττα για Μπόγρη

Η Χιπούσκοα "έκανε σεφτέ" στη Liga Endesa, κερδίζοντας την Ανδόρα (67-64) του Γιώργου Μπόγρη. Καλή εμφάνιση από τον 25χρονο σέντερ.

Η Ανδόρα συνεχίζει να... δυσκολεύεται στη Liga Endesa, στην παρθενική της παρουσία στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Τελευταία απόδειξη η ήττα της από τη Χιπούσκοα (67-64), η οποία πήρε το πρώτο της δίποντο για φέτος!

Οι νεοφώτιστοι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να κυνηγούν τη Χιπούσκοα από το πρώτο λεπτό. Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα όμως, αφού, παρά την αντεπίθεση που επιχείρησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν μπόρεσαν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης.

Εξ ου και το τελικό -3 (67-64), για την Ανδόρα που έχασε μία "χρυσή ευκαιρία" να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας και να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας της Liga Endesa. Ο Νταβίντ Ναβάρο μπορούσε να οδηγήσει το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο, αλλά το τρίποντο που επιχείρησε από τη σέντρα δεν βρήκε στόχο.

Για τους ηττημένους, ο Γιώργος Μπόγρης είχε 11 πόντους (με 4/9 δίποντα και 3/4 βολές), 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 20'11'' συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ