ΜΠΑΣΚΕΤ

Ναβάρο στο Sport24.gr: "Νίκο, είμαστε μαζί σου!

Ναβάρο στο Sport24.gr: "Νίκο, είμαστε μαζί σου!

Ο τεράστιος Χουάν Κάρλος Ναβάρο στέλνει μέσω του Sport24.gr μήνυμα στήριξης στον Νίκο Κυζερίδη, ο οποίος δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του!

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Κυζερίδης δίνει τον πιο μεγάλο αγώνα της ζωής του αλλά δεν είναι μόνος του. Μοναχικός αγώνας, μεν, ο καθένας ανεβαίνει τον δικό του γολγοθά αλλά χρειάζεται στο πλευρό του και συμπαραστάτες.

Εκείνους που θα του δώσουν ώθηση όταν βλέπει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν, όταν αισθάνεται ότι η μάχη ίσως να είναι και μάταιη. Όταν όμως τόσοι άνθρωποι βρίσκονται στο πλάι σου, τότε παλεύεις μέχρι τέλους, ώστε να βγεις νικητής.

Ο βετεράνος άσος του Άρη δίνει μάχη με τον καρκίνο στους λεμφαδένες αλλά γνωρίζει πως έχει τη μέγιστη συμπαράσταση. Ακόμα και από την μακρινή Καταλωνία!

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έκανε, λοιπόν, το... κονέ και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πρόσφερε τη φανέλα που φόρεσε στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η οποία τέθηκε από τη Δευτέρα (21/12) σε δημοπρασία υπέρ του Κυζερίδη.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, δυο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ισπανίας και θρύλος των "μπλαουγκράνα" ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και θέλησε να ενισχύσει την προσπάθεια που "τρέχει" το τελευταίο διάστημα.

Λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με την Μπιλμπάο στο Palau Blaugrana, ο "La Bomba" έστειλε μέσω του Sport24.gr μήνυμα στήριξης στον Νίκο και απέδειξε ότι εκτός από τεράστιος παίκτης, είναι και σπουδαίος άνθρωπος.

"O Αλέξανδρος Βεζένκοφ μου εξήγησε ότι ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής δίνει μάχη με τον καρκίνο. Ελπίζω ότι αυτή η φανέλα θα τον βοηθήσει, με κάποιο τρόπο. Όλοι μας γνωρίζουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και δίνουν τον πιο μεγάλο αγώνα. Νίκο, είμαστε μαζί σου! Καλή τύχη!".

Για να "χτυπήσετε" τη συλλεκτική φανέλα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, κάντε κλικ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ