ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουρούσης: "Δεν πρέπει να παραδοθούμε"

Μπουρούσης: "Δεν πρέπει να παραδοθούμε"
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του τέταρτου τελικού της ACB κόντρα στην Μπαρτσελόνα (26/6 20:15), ο Γιάννης Μπουρούσης καλεί τους συμπαίκτες του να μην το βάλουν κάτω και να πετύχουν την ισοφάριση της σειράς.

Η Μπαρτσελόνα έχει απόψε (20:15) την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της καθώς προηγείται 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στην σειρά των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο θέλουν να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν στην ισοφάριση για να έχουν ακόμη μία ευκαιρία για την διεκδίκηση του τίτλου. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για την προσπάθεια της "Βασίλισσας" ο δικός μας Γιάννης Μπουρούσης:

"Πριν έρθουμε εδώ (στο Παλάου), ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε ένα τουλάχιστον παιχνίδι. Σε όλη την διάρκεια της σεζόν, έχουμε παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Δεν πρέπει να παραδοθούμε, πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε..Δεν έχει σημασία αν θα είναι για δύο ή για δέκα λεπτά, θα τα δώσουμε όλα" δήλωσε ο σέντερ της ομάδας και συνέχισε λέγοντας: " Για μας το παιχνίδι αυτό είναι σαν τελικός. Αν χάσουμε πάμε σπίτι, αν κερδίσουμε έχουμε άλλη μία δυνατότητα να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Ο 30χρονος Μπουρούσης σχολίασε και την εμφάνιση των δύο ομάδων στον τρίτο τελικό: "Στο τελευταίο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα έβαλε πολλά τρίποντα, από την αρχή ακόμα του αγώνα. Αν βάζεις δέκα πόντους νωρίς νωρίς και συνεχίζεις να παίζεις με ενέργεια, στο τέλος θα κερδίσεις. Εμείς πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά στην άμυνα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αφήσουμε να υλοποιήσουν τα δικά τους πλάνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ