ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίροτιτς: "Θύμωσα όταν πήρε το διαβατήριο ο Ιμπάκα"

Μίροτιτς: "Θύμωσα όταν πήρε το διαβατήριο ο Ιμπάκα"

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε για το πόσο θύμωσε όταν έμαθε ότι ο Ιμπάκα πήρε το ισπανικό διαβατήριο και ότι δεν μπορεί να περιμένει για πάντα την Εθνική Ισπανίας

Σε δηλώσεις του, ο Νίκολα Μίροτιτς παραδέχτηκε ότι ήταν θυμωμένος όταν δόθηκε το διαβατήριο στον Ιμπάκα για να παίξει στην Εθνική Ισπανίας, παίρνοντας ουσιαστικά τη δική του θέση.

"Δεν μπορώ να πω ότι ότι ο Ιμπάκα είναι πρόβλημα για μένα. Είναι φίλος μου, είναι εξαιρετικός παίκτης και προσφέρει πολλά στην ομάδα", υπογράμμισε ο Νίκολα Μίροτιτς και συμπλήρωσε:

Ήξερα ότι ο Σκαριόλο θα έδινε θέση στην ομάδα στον Ιμπάκα. Με κάλεσε στην προετοιμασία, αλλά αρνήθηκα γιατί ήθελα να δουλέψω σε ατομικό επίπεδο και να ξεκουραστώ.

Δεν μπορώ να κλείσω τις πόρτες στη χώρα στην οποία γεννήθηκα. Ξέρω σε τι επίπεδο μπορώ να προσφέρω και δεν μπορώ να περιμένω την Ισπανία για πάντα. Θέλω να παίξω όταν το χρειάζομαι και είμαι σε καλή κατάσταση, όχι όταν θα λείπει κάποιος. Ο χρόνος θα δείξει.

Θα μου άρεσε να παίξω για την Ισπανία, έχω μεγαλώσει εδώ, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το σπίτι μου και πιστεύω πως ταιριάζω απόλυτα με το στυλ της Εθνικής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ