ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάσο: "Οι τελικοί είναι για να κερδίζονται"

Λάσο: "Οι τελικοί είναι για να κερδίζονται"

Πλέοντας, σε πελάγη ευτυχίας ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε πως η πίστη που έδειξαν οι παίκτες του στις δυνατότητές τους ήταν το κλειδί για την κατάκτηση του "Κόπα ντελ Ρέι" (vid)

Μία εμφατική δήλωση του Πάμπλο Λάσο μετά το τέλος του τελικού του "Κόπα ντελ Ρέι" με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, έκανε εντύπωση στην Ισπανία...

"Οι τελικοί είναι για να τους κερδίζεις", είπε ο Πάμπλο Λάσο και χωρίς καν να αναφερθεί στην Μπαρτσελόνα, συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν και τη συγκέντρωση που επέδειξαν...

"Ήταν ένα εξαιρετικό ματς, ωστόσο είναι δύσκολο να μιλήσεις για μπάσκετ σήμερα. Αυτό που πρέπει να αναφέρω είναι ότι όλοι έκαναν μία σπουδαία δουλειά μέσα στο παρκέ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, το τεχνικό τιμ και όλα τα μέλη της ομάδα μας", τόνισε ο προπονητής των Μαδριλένων και συνέχισε:

"Ο Πρόεδρος της ομάδας κατέβηκε στα αποδυτήρια για να μας συγχαρεί και αυτό ήταν σημαντικό για όλους. Δεν ξέρω αν πραγματικά ήταν το καλύτερο μας φετινό ματς, αλλά πιστεύω ότι ήταν ίσως το ματς που παίξαμε καλά και στα 40 λεπτά. Πιστεύω ότι η πίστη των παικτών στις δυνατότητές τους ήταν το κλειδί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ