ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεπουλάνε οι Βάσκοι

Ξεπουλάνε οι Βάσκοι

Προπονητή η Λαμποράλ Κούτσα δεν έχει (είναι στην αναζήτηση), εν τούτοις το ρόστερ της νέας σεζόν είναι λίγο πολύ έτοιμο. Το αφεντικό (Χοσεάν Κερεχέτα) πήρε πάλι τις αποφάσεις.

Η σεζόν 2013-2014 δεν θα λέγατε πως είναι από αυτές που θέλει να θυμάται η Λαμποράλ Κούτσα. ήταν μια εκ των χειρότερων, στη σύγχρονη ιστορία της και εκτός όλων των άλλων, απέκτησε και οικονομικά προβλήματα που πρέπει να λύσει. Τώρα, πώς κάνει μεταγραφές (υπέγραψε τον NBAer Τορνίκε Σενγκέλια, για τρία χρόνια και θα τον ανακοινώσει λίαν συντόμως και τον Κιμ Τίλι, της Μούρθια), ενώ θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Σκαριόλο και χωρίς λεφτά; Ο Χοσεάν Κερεχέτα (βλ. αφεντικό), πάντα ξέρει καλύτερα.

Εν πάση περιπτώσει, αυτά που ισχύον έως τώρα είναι πως ο Αντρές Νοτσιόνι είναι στην πόρτα της εξόδου (του πρότειναν ανανέωση, αλλά... του είπαν πως μέρος του μισθού θα γίνει μετοχές, τις οποίες πουλά ο Κερεχέτα σε όλους, για 300 ευρώ τη μία). Πέραν αυτού, όπως γράφει η Noticias De Alava, οι Βάσκοι θα πουλήσουν τον Τίμπορ Πλάις, με τον Γερμανό σέντερ να είναι ο πρώτος στόχος της ΤΣΣΚΑ. Είναι και στα "θέλω" της Οκλαχόμα Σίτι που τον παρακολουθούσε όλη τη σεζόν.

Η Λαμποράλ δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμα την option που έχει για τον Τομάς Ερτέλ (ώστε να τον κρατήσει και του χρόνου), με την Αναντολού Εφές να είναι ήδη στο κατόπι του. Μην εκπλαγείτε αν ενεργοποιήσουν την option και μετά τον πουλήσουν. Οι Κοζέρ και Γέλινεκ έχουν συμβόλαια έως το 2016, ο Χάνγκα έως το 2017 (αλλά μάλλον θα γίνει φρι έιτζεντ) και οι Χοντζ, Σαν Εμετέριο και Χάμιλτον έως το 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ