ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά στη Ρεάλ ο Χαλπερίν

Κοντά στη Ρεάλ ο Χαλπερίν
INTIME SPORTS

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ισραηλινού γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιοτάμ Χαλπερίν έχει δείξει η Ρεάλ σύμφωνα με ισπανική εφημερίδα.

Συγκεκριμένα η "Marca" αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα (19/06) ότι οι διοικούντες της Ρεάλ έχουν επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του διεθνή πόιντ γκαρντ για την πιθανότητα να συνεχίσει ο πρώην άσος των "ερυθρολεύκων" την καριέρα του στη Μαδρίτη.

Ο 28χρονος παίκτης είναι δεινός σουτέρ και σίγουρα θα αποτελούσε μία πολύ καλή λύση στην επίθεση της Ρεάλ, εξάλλου η δυσκολία που αντιμετωπίζει πολλές φορές η Ρεάλ στο σκοράρισμα φάνηκε έντονα τόσο στον ημιτελικό του φάιναλ φορ με τη Σιένα, όσο και στα ημιτελικά της ACB με την Μπιλμπάο.

Ο τεχνικός της "βασίλισσας", Πάμπλο Λάσο θέλει τον Ισραηλινό άσο στη "βασίλισσα", καθώς έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο ως σούτινγκ γκαρντ, όσο και ως πόιντ γκαρντ και να καλύψει οποιοδήποτε κενό έχει η Ρεάλ στην περιφέρεια.

Ο Χαλπερίν κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, και στον Ολυμπιακό μέχρι πέρσι, ενώ έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους όπως 2 τίτλους Ευρωλίγκας, το κύπελλο Σλοβενίας, το πρωτάθλημα Σλοβενίας, 2 κύπελλα Ελλάδας, 4 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Ισραήλ.

Ο 28χρονος άσος είναι διεθνής με την εθνική του Ισραήλ και έχει πάρει μέρος στα Ευρωμπάσκετ του 2003. του 2005, του 2007 και του 2009. Την περσινή σεζόν σημείωσε στην Α1 4.5 πόντους, 1.9 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 0.9 κλεψίματα ανά παιχνίδι, ενώ στην Ευρωλίγκα πέτυχε 8.2 πόντους, 1.7 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ανά ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ