ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παίξει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παίξει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι, με τη συμμετοχή του στον κρίσιμο αυριανό (23/4) αγώνα της Ανδόρα κόντρα στην Φουενλραμπράδα να αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί η Ανδόρα στον αγώνα με την Φουενλαμπράδα για την 30η αγωνιστική του Ισπανικού Πρωταθλήματος. Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο πόδι - και του στέρησαν την συμμετοχή στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Μάλαγα - και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί.

Ο αγώνας με την 12η της βαθμολογίας Φουενλαμπράδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την Ανδόρα, αφού θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να κάνει ακόμα ένα βήμα στην προσπάθειά της να κατακτήσει την 8η θέση στο Πρωτάθλημα, που οδηγεί στα playoffs.

Η Ανδόρα έχει αυτή τη στιγμή ρεκόρ 14-13, με τη Μπιλμπάο να την ακολουθεί κατά πόδας με ρεκόρ 13-14 και να αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην 14η της βαθμολογίας Μπανταλόνα/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ