ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Σαραγόσα... βλέπει "Κόπα ντελ Ρέι"

Η Σαραγόσα... βλέπει "Κόπα ντελ Ρέι"

Η Σαραγόσα επιβλήθηκε με σκορ 79-74 της Φουενλαμπράδα και έφτασε τις 10 νίκες στο πρωτάθλημα, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για τη συμμετοχή της στο "Κόπα ντελ Ρέι"

Αν και στο τέλος τα χρειάστηκε μία που η Φουενλαμπράδα κατάφερε να μειώσει στο σκορ, η Σαραγόσα επιβλήθηκε με σκορ 79-74 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Liga Endesa.

Η Σαραγόσα έφτασε πλέον τις 10 νίκες στο πρωτάθλημα και έχει βάλει πλώρη για τη συμμετοχή της στο φετινό "Κόπα ντελ Ρέι".

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι και προηγήθηκαν ακόμα και με 21 πόντους διαφορά στο 34' όταν βρέθηκαν μπροστά στο σκορ 65-44 μετά από καλάθι του Ρούντεθ. Ωστόσο, χαλάρωσαν στο τέλος και η Φουενλαμπράδα μείωσε στο σκορ.

Από τους νικητές ξεχώρισε ο Τόπερτ με 15 πόντους, ενώ ο Σενέ των φιλοξενούμενων τελείωσε το ματς με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ, κάνοντας νταμπλ νταμπλ.

Τα δεκάλεπτα: 26-15, 42-26, 56-42, 79-74

Το κυρίως πιάτο της 16ης αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή (6/1): Μπαρτσελόνα- Λαγκούν Άρο, Ρεάλ- Μπανταλόνα, Βαλένθια - Μπιλμπάο, Ομπραντόιρο - Βαγιαδολίδ, Εστουδιάντες - Κάχα Λαμποράλ, Καχασόλ - Μανρέσα, Γκραν Κανάρια - Μάλαγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ